ČESKY:

Přijata do azylu: 1.4.2024
Původ: z Ománu
Váha: 19.5 kg

❤ Ghalia hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Ghalia, fenka, kříženka (nejspíš chrta), 4 roky stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 20 kg.

Ghalia je velmi milující a přítulná fenečka. Miluje dospělé i děti. Ghalia je velmi chytrá a pohodová, mohla klidně bydlet i ve městě. Umí pěkně rychle běhat, ale celkově je středně aktivní. Zbožňuje mazlení, je milá a přítulná.

Ghalia je v pohodě s ostatními psy, ale v novém domově by raději byla jedináčkem, protože chce pozornost pro sebe a žárlí u jídla. S kočkami vychází dobře.

Pokud si myslíte, že je pro vás Ghalia ta pravá, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 1.4.2024
Origin: from Oman
Weight: 19.5 kg

GHALIA is looking for her forever home!!

Meet Ghalia, female, about 4 years old, probably a Greyhound mix, 20 kg. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Ghalia is a very loving and cuddly girl.❤️ She is absolutely great with all people and she loves kids.🤗 Ghalia is a very smart girl and cool girl, she could go to the city for adoption. Ghalia can run very fast, but overall she is medium active. She adores cuddles and she is so gentle.
Ghalia is ok with other dogs, but at home we imagine her to be happier as an only dog because she wants the attention for herself and get jealous around food.🐾 Ghalia is also ok with cats.
If you can imagine being the right match for Ghalia, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A