ČESKY:

Přijata do azylu: 1.4.2024
Původ: z Ománu
Váha: 21.2 kg

❤ Hyka hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Hyka, fenka, kříženka, 3 a půl roku stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 20 kg.

Hyka je velmi věrná a milující fenka. Chvíli jí trvá, než začne důvěřovat novým lidem, ale jakmile vás pozná, bude vás všude následovat. Hyka dává přednost ženám před muži a v blízkosti dětí je plachá.

Hyka je trošku nervózní z nových situací, proto si myslíme, že by se jí nejlépe dařilo na okraji města nebo na venkově. Je středně aktivní a klidná. Hyka je také velmi submisivní a mazlivá fenka. Umí chodit na vodítku a v dočasné péči byla čistotná.

Hyka je v pohodě s ostatními psy, jakmile je pozná a důvěřuje jim. Protože je nervózní, dává přednost pomalému seznamování. Jakmile si nějakého psa oblíbí, je velmi milá a hravá. Před adopcí nabízíme dočasnou péči na zkoušku.

Pokud si myslíte, že je pro vás Hyka ta pravá, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 1.4.2024
Origin: from Oman
Weight: 21.2 kg

HYKA is looking for her forever home!!

Meet HYKA, female, 3.5 years old, mixed breed 20 kg (but by height she is a smaller medium size dog). She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Hyka is a very loyal and loving girl.❤️ It takes her a little time to trust new people, but once she knows you she will follow you everywhere.🤗 Hyka prefers women over men and she is rather shy around kids.
Hyka is a little nervous of new situations, so we think that she would do best on the outskirts of a city or on the countryside. Hyka is medium active and calm. She is a very submissive and cuddly dog. Hyka knows the leash and back in foster care she was also house trained.
Hyka is good with other dogs and here in the sanctuary she gets really playful with our dogs.🐾 We offer foster care before adopting.
If you can imagine being the right match for Hyka, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A