ČESKY:

Přijat do azylu: 1.4.2024
Původ: z Ománu
Váha: 17.2 kg

❤ Moo hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Moo, pejsek, kříženec (nejspíš vipeta), 10 měsíců starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, 17 kg.

Moo je úžasný a přítulný psí kluk. Moo toho zatím moc z okolního světa neviděl a musí se toho ještě hodně naučit. Je to nervózní pejsek, který se snadno poleká, proto hledáme zkušené páníčky, kteří mu dodají sebevědomí. Je velmi chytrý a rychle se učí. Umí chodit na vodítku a v dočasné péči byl čistotný. Moo je v pohodě se staršími dětmi a dětmi, které vědí, jak se chovat ke psům. Moo se na své lidi velmi upíná, takže je pro něj těžké zůstat o samotě.

Moo se dobře snáší s jinými psy, ale protože je nervózní, dává přednost pomalému seznamování. Jakmile pozná druhého psa, je velmi hravý a milý.

Momentálně si myslíme, že by pro něj bylo nejlepší bydlet na okraji města nebo na venkově. Zatím není připravený na život ve městě.

Pokud si myslíte, že je pro vás Moo ten pravý, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 1.4.2024
Origin: from Oman
Weight: 17.2 kg

MOO is looking for his forever home!!

Meet MOO, male, 10 months old, probably a Whippet mix, medium size 17 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Moo is a wonderful and cuddly little boy.🥰 Moo hasn’t seen yet much of the outside world and still needs to learn a lot. Moo is a nervous little dog, who gets quickly scared, so we are looking for experienced owners who will teach him how to thrive. He is very smart and learns fast. Moo knows the leash and back in foster care he was house trained. Moo is ok with older kids and kids who know how to be around dogs. Moo gets really attached to his humans, so he has a hard time staying alone.
Moo is good with other dogs, but as he is nervous he prefers a slow introduction. Once he knows the other dog he is very playful and sweet.🐾
Right now we think it’s best for Moo to live on the outskirt of a city or on the country side.
If you can imagine being the right match for Moo, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A