ČESKY:

Přijat do azylu: 24.4.2024
Původ: z Charkova na Ukrajině
Váha: 21.5 kg

❤ John hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

John, pejsek, kříženec, 1 a půl roku starý (možná mladší). Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, 21.5 kg.

John je úžasný, milý a rozdováděný psí kluk. I když nám bylo řečeno, že je mu 1,5 roku, stále se chová jako štěně. John je jako klaun, je to milý, přítulný, nemotorný a zábavný společník. Umí chodit na vodítku, ale zatím ještě není 1100% čistotný. Miluje dospělé a je v pohodě i s dětmi. John byl zachráněn z Charkova a předtím žil u bezdomovce, takže nemůžeme říct, jak se chová v bytě. V autě a u veterináře byl vzorný.
John se dobře snáší s ostatními psy.

Pokud si myslíte, že je pro vás John ten pravý, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 24.4.2024
Origin: from Kharkiv, Ukraine
Weight: 21.5 kg

JOHN is looking for his forever home!!
Meet JOHN, male, 1.5 years old (could be younger), medium size 21.5 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
John is a wonderful, sweet and goofy boy.🥰 Although we were told he is 1.5 years old he still acts like a puppy. John is like a clown, he is so sweet, cuddly, clumsy and really funny. John knows the leash but isn’t house trained yet. John likes people and he is also ok with kids. John is a rescue from Kharkiv and lived with a homeless person before, so we can’t tell how he behaves in an apartment. John was ok in the car and a really good boy at the vet.
John is good with other dogs.🐾
If you can imagine being the right match for John, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A