ČESKY:

Přijat do azylu: 24.4.2024
Původ: z Charkova na Ukrajině
Váha: 33.3 kg

❤ Robert hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Robert, pejsek, kříženec, 2 roky starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Váží 33.3 kg.

Robert je chytrý a věrný pes. Miluje lidi a jejich pozornost a své oblíbené lidi si hlídá. Je energický a velmi přítulný. Potřebuje dohnat zanedbanou výchovu, nezná hranice a rád skáče po lidech. Nevadí mu cestování autem a u veterináře je hodný. Umí chodit na vodítku a ze všech sil se snaží být čistotný. Robert je chytrý a sebevědomý pes, který si rád hraje s míčem a hrabe myši. S dětmi je v pohodě, i když bychom ho vzhledem k jeho velikosti a síle doporučili spíše starším dětem.

Robert se dobře snáší s ostatními psy, i když na některé je občas až moc velký a energický. S kočkami se snáší dobře.

Pokud si myslíte, že je pro vás Robert ten pravý, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 24.4.2024
Origin: from Kharkiv, Ukraine
Weight: 33.3 kg

Robert is STILL looking for his forever home!!

Meet Robert, male, 2 years old, large size 33.3 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.

Robert is a smart and loyal boy.🥰 Robert absolutely loves people and attention and he cares to look after his favourite humans. He is energetic and very cuddly. Robert still needs all the education, he knows no borders and loves to jump up on people. Robert knows the car and he is a good boy at the vet. He knows the leash and tries his best to be house trained. Robert is a smart and confident dog who loves to play ball and dig for mice. He is ok with children although we would recommend him to older children because of his size and strength.

Robert is good with dogs, although he is sometimes a bit too much for other dogs as he is so big an energetic. Robert is fine with cats.🐾

If you can imagine being the right match for Robert, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰

The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application
https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A