ČESKY:

Přijat do azylu: 24.4.2024
Původ: z Charkova na Ukrajině
Váha: 19 kg

❤ Teddy hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Teddy, pejsek, kříženec, 1 a půl roku starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, váží 19 kg.

Teddy je milý a laskavý pes. Má rád dospělé a dobře se snáší s dětmi, které navštěvují náš azyl, i když bychom ho doporučili raději do domova ke starším dětem. Teddy zvládá jízdu v autě a u veterináře byl velmi hodný. Umí chodit na vodítku, ale ještě není čistotný. Teddy byl zachráněn z Charkova a předtím žil u bezdomovce, takže nedokážeme říct, jak se bude chovat v bytě. Je citlivý a chytrý a rád si hraje s míčem. Mohl by odejít do nového domova i ve městě, ale pouze ke zkušenému člověku nebo k někomu, kdo je ochoten investovat do výcviku, protože je občas trochu nervózní. Před adopcí nabízíme dočasnou péči na zkoušku.

Teddy se dobře snáší s ostatními psy.

Pokud si myslíte, že je pro vás Teddy ten pravý, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 24.4.2024
Origin: from Kharkiv, Ukraine
Weight: 19 kg

TEDDY is looking for his forever home!!
Meet TEDDY, male, 1.5 years old, medium size 19 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Teddy is a sweet and gentle dog.🥰 He is good with people and fine with the kids who are visiting our sanctuary, although we would recommend him to a home with older kids. Teddy is good in the car and he was a very good boy at the vet. He knows the leash, but isn’t house trained yet. Teddy is a rescue from Kharkiv and lived with a homeless person before, so we can’t tell how he behaves in an apartment. He is sensitive and smart and he loves to play ball. Teddy could go to the city, but only to an experienced person or to someone who is willing to invest into some training, because he gets a little nervous sometimes. We offer foster care before adopting.
Teddy is good with other dogs.🐾
If you can imagine being the right match for Teddy, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A