ČESKY:

Přijat do azylu: 4.5.2024
Původ: z Řepína, odebrán KVS
Váha: 21.7 kg

❤ Zefi hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Zefi, pejsek, americký stafordširský teriér, 1 a půl roku starý. Je očkovaný, odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, 22 kg. Zefiho teprve čeká kastrace a náklady na zákrok bude hradit náš azyl.

Zefi je opravdový miláček. Zbožňuje dospělé a je v pohodě i s dětmi. Zefi umí základní povely jako sedni, lehni a pac, ale ještě není čistotný ani neumí hezky chodit na vodítku. Na vodítku hodně tahá a je to opravdu silák, proto hledáme někoho, kdo s ním dokáže správně zacházet a vychovávat ho. Hledáme někoho, kdo má s tímto plemenem zkušenosti.

U veterináře je hodný a miluje jízdu autem. Když otevřete dveře auta, okamžitě naskočí a je připraven na dobrodružství.

Zdá se, že Zefi se dobře snáší s ostatními psy. V současné době ho nemůžeme nechat volně pobíhat s našimi psy, protože není kastrovaný. Naši psi ho nemají rádi a neustále na něj štěkají, ale Zefi zůstává naprosto netečný a klidný. Zefiho nedoporučujeme ke kočkám ani jiným zvířatům.

Pokud si myslíte, že je pro vás Zefi ten pravý, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 4.5.2024
Origin: from Repin, confiscated by KVS
Weight: 21.7 kg

ZEFI is looking for his forever home!!

Meet ZEFI, male, Staffordshire Terrier 1.5 years old, medium size 22 kg. He is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped. Zefi still needs to be castrated and we will cover the costs for his castration.
Zefi is a true sweetheart.🥰 He adores people and he is also good with kids. Zefi knows basic commands like sit, lay down and paw, but he isn’t house or leash trained yet. Zefi knows the leash, but he pulls a lot and Zefi is really strong, so we are looking for someone who is able to handle and educate him. We are looking for someone who has experience with this breed.
Zefi is a good boy at the vet and he loves the car. When you open the car door, he jumps in immediately and is ready for adventure.❤
Zefi seems to be good with other dogs. Currently we cannot let him run around freely with our dogs because he isn’t castrated. Our dogs don’t like him and bark at him constantly, but Zefi remains completely unimpressed and calm. 🐾 We don’t recommend Zefi to cats or other animals.
If you can imagine being the right match for Zefi, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A