ČESKY:

Přijata do azylu: 22.5.2024
Původ: z Ukrajiny
Váha: 17 kg

❤ Mila hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Mila, fenka, kříženka, 1 a půl roku stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 17 kg.

Mila je věrná a chytrá fenečka. Má ráda lidi, ale někdy se jí nelíbí někteří muži. K dětem, které navštěvují náš azyl pravidelně, se vždy chovala mile, ale k dětem mladším 10 let bychom ji nedoporučovali. Miniaturní ovčanda Mila má tendenci chránit a hlídat své oblíbené lidi, proto hledáme takové páníčky, kteří mají s tímto chováním zkušenosti a budou vědět jak s tím pracovat.

Mila je čistotná a umí chodit na vodítku. U veterináře je hodná a v autě cestuje v pohodě. Mila byla zvyklá žít ve městě, takže si myslíme, že by byla v pohodě i v Praze nebo jiném městě. Umí základní povely, má dobré přivolání, je velmi poslušná a dobře slyší na jméno. S ostatními psy vychází většinou dobře, ale stejně jako v případě můžu jí občas někdo nesedne. Je zvyklá na kočky.

Nabízíme dočasnou péči na zkoušku před samotnou adopcí.

Pokud si myslíte, že je pro vás Mila ta pravá, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 22.5.2024
Origin: from Ukraine
Weight: 17 kg

MILA is looking for her forever home!!

Meet MILA, female, 1.5 years old, mixed breed 17 kg (but by height she is a smaller medium size dog). She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Mila is a loyal and smart girl. She is great with people, but sometimes she takes a dislike on certain men. She has always been sweet with the kids who are visiting our sanctuary, but we would not recommend her to any children under the age of 10. Miniature Shepherd Mila tends to protect and guard her favorite humans, so we are looking for experienced future owners when it comes to this behaviour.
Mila is house and leash trained. She is a good girl at the vet and she travels well in the car. Mila used to live in the city, so we think that she would be ok in Prague or any other city. She knows basic commands, has a good recall, is very obedient and listens well to her name. Mila is good with other dogs, but again she can take a dislike on certain dogs. Mila is used to cats.🐾
We definitely offer foster care before adopting.
If you can imagine being the right match for Mila, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰

The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A