ČESKY:

Přijata do azylu: 31.5.2024
Původ: z Ománu
Váha: 24 kg

❤ Honey hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Honey, fenka, kříženka, 3 roky stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 24 kg.

Honey je skvělá fenečka. Skvěle vychází s dospělými a miluje děti. Byl by z ní skvělý rodinný pes. Umí chodit na vodítku a je čistotná. Je klidná, miluje mazlení a ráda si hraje.

Honey se dobře snáší s ostatními psy a je v pohodě i s kočkami.

Pokud si myslíte, že je pro vás Honey ta pravá, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 31.5.2024
Origin: From Oman
Weight: 24 kg

HONEY is looking for her forever home!!

Meet HONEY, female, 3 years old, mixed breed 24 kg. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Honey is a wonderful girl.❤️ She loves people and absolutely adores children. 🤗 Honey would make a wonderful family dog. Honey knows the leash and she is house trained. Honey is calm, but she is also knows how to play. She is a true sweetheart that loves cuddles.
Honey is good with other dogs and she is good with cats.🐾
If you can imagine being the right match for Honey, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A