ČESKY:

Přijat do azylu: 31.5.2024
Původ: z Ománu
Váha: 24.5 kg

❤ Loki hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Loki, pejsek, kříženec, přibližně 3 roky starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, 24.5 kg.

Loki je chytrý a milý pejsek. Byl zachráněn z ulice, je velmi učenlivý a má dobré komunikační dovednosti. Skvěle vychází s lidmi a opravdu si začíná užívat mazlení a pozornosti. Je tak šikovný, že už po pár pokusech chodí hezky na vodítku. V Lokim vidíme velký potenciál a doufáme, že si ho nějaký zkušený páníček vezme pod svá křídla.

U veterináře je hodný a bez problému zvládá jízdu v autě. Je to jemná a moudrá duše a krásně se stará o svou smečku.

Loki dobře vychází s ostatními psy. Zatím nedokážeme s jistotou říct, zda by zvládl život ve městě, ale myslíme si, že se správným vedením by pro něj nic nebylo překážkou.

K mladším dětem ho zatím doporučit nemůžeme, se staršími dětmi (okolo 10 let), které navštěvují pravidelně náš azyl, je v pohodě. S kočkami vychází dobře.

Pokud si myslíte, že je pro vás Loki ten pravý, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 31.5.2024
Origin: from Oman
Weight: 24.5 kg

LOKI is looking for his forever home!!

Meet LOKI, male, 3 years old, medium size 24.5 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Loki is a wise and gentle boy.🥰 Loki is a rescue from the streets who is incredibly smart and knows how to speak dog. 🐾 He is great with people and really starts to enjoy cuddles and attention. Loki is so switched on that after just a few tries he now walks well on a leash. We see a lot of potential in Loki and hope that someone experienced with dogs will take him under his wing.🙏
Loki is a good boy at the vet and travels well in the car. He is a gentle and wise soul who takes great care of his pack.
Loki gets well along with other dogs.🐾 We can’t tell yet if Loki would manage the city, but we think with the right guidance and knowledge everything is possible for Loki!
If you can imagine being the right match for Loki, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application
https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A