ČESKY:

Přijat do azylu: 31.5.2024
Původ: z Ománu
Váha: 21.5 kg

❤ Ranger hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Ranger, pejsek, kříženec, přibližně 2 roky starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, 21.5 kg.

Ranger je něžná duše. Je to opravdový miláček a skvělý parťák na mazlení, ale před cizími lidmi je plachý. Chvíli mu trvá, než si na nové lidi zvykne. Ranger se zatím stále trochu bojí dětí, ale raději uteče nebo ukáže břicho, než aby vrčel nebo chňapal.

S ostatními psy je Ranger hodný a nekonfliktní. V tuto chvíli si myslíme, že Ranger je ještě příliš nervózní na to, aby se přestěhoval do města, možná by zvládl okraj města, ale na venkově by mu bylo určitě dobře. Pokud by měl žít v domě se zahradou, plot by musel být vysoký. V Rangerovi se skrývá velký potenciál a čistotnosti se naučí během chvilky. Chůzi na vodítku zvládá.

Pokud si myslíte, že je pro vás Ranger ten pravý, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 31.5.2024
Origin: from Oman
Weight: 21.5 kg

RANGER is looking for his forever home!!

Meet RANGER, male, 2 years old, medium size 21.5 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Ranger is a gentle soul.🥰 He is a true sweetheart and a great cuddle partner, but Ranger is shy around strangers. It takes him some time to get used to people. Ranger is still a bit scared of kids, but he would rather run away or show his belly before he would growl or snap.
Ranger is good and non-conflict with other dogs.🐾 At this moment we think that Ranger is still too nervous to move to the city, he might be able to manage the outskirts of a city, but he would definitely do well on the countryside. When it comes to a house with a garden the fence needs to be high. There’s a lot of potential in Ranger and he will learn to be house trained in no time.🙏 Ranger knows the leash.
If you can imagine being the right match for Ranger, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A