ČESKY:

Přijat do azylu: 31.5.2024
Původ: z Ománu
Váha: 22.5 kg

❤ Rascal hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Rascal, pejsek, kříženec, přibližně 2 roky starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, 22.5 kg.

Rascal je opravdové zlatíčko a velmi přítulný pejsek. Rascal je věrný a miluje mazlení, ale chvíli mu trvá, než si zvykne na nové lidi. Jakmile zjistí, že je člověk hodný, začne se mazlit, celkově je Rascal velmi submisivní.

Rascal je s ostatními psy v pohodě, ale potřebuje pomalé seznamování. V tuto chvíli si myslíme, že Rascal je ještě příliš nervózní na to, aby se přestěhoval do města, možná by zvládl okrajovou část města, ale na venkově by mu bylo určitě dobře. Rascal je super pes, jen potřebuje zkušeného člověka, který ho se vším seznámí. Umí chodit na vodítku a dělá pokroky v tréninku čistotnosti.

Pokud si myslíte, že je pro vás Rascal ten pravý, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 31.5.2024
Origin: from Oman
Weight: 22.5 kg

RASCAL is looking for his forever home!!

Meet RASCAL, male, 2 years old, medium size 22.5 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Rascal is a true sweetheart and a very cuddly boy.🥰 Rascal is loyal and loves cuddles, but it takes him a little while to get used to new people. Once he figures out that the human is nice he gets very cuddly, overall Rascal is very submissive.
Rascal is ok with other dogs, but he needs a slow introduction.🐾 At this moment we think that Rascal is still too nervous to move to the city, he might be able to manage the outskirts of a city, but he would definitely do well on the countryside. Rascal is a super dog, he just needs an experienced person who will introduce him to everything.🙏 Rascal knows the leash and tries to be house trained here.
If you can imagine being the right match for Rascal, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A