ČESKY:

Přijata do azylu: 31.5.2024
Původ: z Ománu
Váha: 18 kg

❤ Scooby hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Scooby, fenka, kříženka, 9 měsíců stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 17 kg.

Scooby je to nejsladší štěně, které má spoustu lásky na rozdávání. Skvěle vychází s dospělými i s dětmi, prostě miluje každého. Scooby je velmi hravá, submisivní a miluje pozornost. Umí chodit na vodítku a když byla v dočasné péči byla až na pár malých nehod i čistotná. Byla zvyklá žít v domě a byl by z ní báječný rodinný pes.

Scooby se dobře snáší s ostatními psy a ráda si hraje. Je v pohodě i s kočkami.

Pokud si myslíte, že je pro vás Scooby ta pravá, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 31.5.2024
Origin: from Oman
Weight: 18 kg

SCOOBY is looking for her forever home!!

Meet SCOOBY, female, 9 months old, mixed breed 17 kg. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Scooby is the sweetest puppy that has lots of love to give.❤️ Scooby is great with people and kids, she simply loves everyone. 🤗 Scooby is very playful, submissive and she loves attention. She knows the leash and back in foster care she was also house trained apart from a few little accidents. Scooby lived in a house before and makes a wonderful family dog.
Scooby is good with other dogs and she loves to play. She is also good with cats.🐾
If you can imagine being the right match for Scooby, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A