ČESKY:

Přijata do azylu: 1.4.2024
Původ: z Ománu
Váha: 22.5 kg

❤ Xena hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Xena, fenka, kříženka, 3 a půl roku stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 22.5 kg.

Xena je věrná a chytrá fenka. Má spoustu lásky na rozdávání, ale dává přednost ženám a mužů se bojí. Xena je spíše pes pro jednoho člověka. Zejména v uzavřených prostorách, pokud si není jistá novým člověkem, může reagovat obranářsky. Nikdy se však neuchýlila ke kousnutí. Xena potřebuje správné vedení. Hledá zkušeného majitele, nejlépe někoho, kdo žije spíše samotářsky, nebo pár, který má dům se zahradou. Xena má spoustu energie a byla by fantastickou parťačkou na výlety. Doma je klidná a umí odpočívat. Zvládá v pohodě zůstávat sama doma a nedělá jí problém fungovat ve městě.

Jakmile Xena začne člověku důvěřovat, je z ní ten nejlepší, nejvěrnější a nejmazlivější pes na světě. Udělala by cokoli, aby potěšila svého člověka, a je nesmírně submisivní. Xena je chytrá a velmi rychle se učí. Umí chodit na vodítku a je čistotná. Také umí sedni a další povely by se naučila během chviličky.

Xena je dominantní vůči ostatním psům. Rozumí si jen s velmi submisivními psy, a protože je majetnická na své hračky a jídlo, měla by být v novém domově rozhodně psím jedináčkem.

Xena strávila téměř celý svůj dosavadní život zavřená v v kotci, izolovaná od okolního světa. Chybí jí socializace. Vzhledem k tomu, jak vypadal její dosavadní život, je obdivuhodné, kolik lásky a věrnosti je schopná svému člověku nabídnout. Jakmile někomu důvěřuje, udělá pro něj cokoli. Xena je fantastická fenka s velkým potenciálem. Nabízíme dočasnou péči na zkoušku před samotnou adopcí.

Momentálně Xenu nedoporučujeme k dětem, i když s dětmi, které navštěvují náš azyl pravidelně, vychází dobře.

Pokud si myslíte, že je pro vás Xena ta pravá, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 1.4.2024
Origin: from Oman
Weight: 22.5 kg

XENA is looking for her forever home!!

Meet Xena, female, 3.5 years old, mixed breed 22.5 kg. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.

Xena is a loyal and smart dog.❤️ She has lots of love to give, but she prefers women and is scared of men. Xena is more of a one person’s dog. Especially indoors if she isn’t sure about a new person she can react defensively. Please note that Xena has no bite history. Xena is a dog that needs lots of guidance. She is looking for an experienced owner, preferably someone living a more secluded life or a couple who has a house with a garden. Xena is energetic and would make a fantastic hiking partner. Indoors she is calm and knows how to relax. She has no problem staying alone at home and she is a natural in the city.🤗

Once Xena trusts someone she is the best, most loyal and cuddliest dog ever.❤️ She would do anything to please her person and she is extremely submissive. Xena is smart and learns very fast. She knows the leash and she is house trained. Xena also knows how to sit and would learn more commands in seconds.

Xena is dominant towards other dogs. She only gets along with very submissive dogs and as she is possessive of her toys and food she should be the only dog at home.🐾

Xena spent almost all her life locked up in kennels and isolation. She completely missed out out on socialization. Considering what her life has looked like up until now it is impressive how much love and loyalty she is offering. Once she trusts someone she would do anything for that person. Xena is a fantastic dog with lots of potential. We definitely offer foster care before adopting.

At this very moment we don’t recommend Xena to kids, although she has been great with the kids who are visiting our sanctuary.

If you can imagine being the right match for Xena, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A