ČESKY:

Přijat do azylu: 27.6.2024
Původ: z Ománu
Váha: 14.5 kg

❤ Dolly hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Dolly, fenka, drobná kříženka saluki, 1 a půl roku stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 15 kg.

Dolly je veselá, trošku drzá a hodně přítulná holčička. Naprosto zbožňuje lidi a miluje děti. Je čistotná a umí chodit na vodítku. Dolly je zvyklá žít v bytě a chová se dobře, ale když ji necháte samotnou a ona se začne nudit, tak se změní v profesionální ničitelku nábytku. Rozhodně to není pes, který může zůstat doma sám 6-8 hodin a více. Také má Dolly tendenci štěkat, kdykoli něco slyší venku, a to i v noci, takže to se bude muset postupně odnaučit.

Dolly je veselá fenečka, vykouzlí vám úsměv na tváři a je ráda středem pozornosti. Typicky pro saluki je Dolly svéhlavá a nezávislá, což může ztěžovat její výcvik. Umí základní povely, ale její přivolání funguje pouze tehdy, když Dolly ví, že držíte pamlsek. Není to pes pro začátečníky.

Ráda spí v posteli se svými dočaskáři a na procházkách miluje potkávat lidi a s každým se pozdravit. Zvládá život ve městě, pokud je poblíž psí park s vysokým plotem, kde může vybít svou energii.

Dolly má ráda ostatní psy, ale doma si nárokuje všechno pro sebe a hraje si drsně, takže doporučujeme, aby byla doma psím jedináčkem. Přesto je velmi společenská a miluje ostatní psy a chce být denně v kontaktu s jinými psy, takže psí kamarády na venčení uvítá. S kočkami je v pohodě.

Dolly se nachází v dočasné péči v Praze a je možné ji tam navštívit.

Pokud si myslíte, že je pro vás Dolly ta pravá, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 27.6.2024
Origin: from Oman
Weight: 14.5 kg

DOLLY is looking for her forever home!!

Meet DOLLY, female, 1.5 year old, tiny Saluki mix 15 kg, smaller medium size. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Dolly is a happy, cheeky and cuddly girl.❤️ She absolutely adores people and loves children.🤗 Dolly is leash and house trained. Dolly is used to live in an apartment and behaves well, but when you leave her alone and she gets bored and she turns into a professional furniture destroyer.😅 She is certainly no dog that can be left alone at home for 6-8 hours and more. Also Dolly tends to bark whenever she hears something outside, also during the night, so this is something that still needs training.

Dolly is a very happy dog, really a joy, and she loves to be the centre of attention. Typical for a Saluki Dolly is strong-willed and independent, which can make it difficult to train her. She knows basic commands, but her recall only works only if Dolly knows you are holding treat.😅 Dolly is not a dog for first time dog owners.
Dolly loves sleeping in the bed with her foster parents and she simply loves and wants to greet everyone on her walks. Dolly is doing fine in the city as long as there is a high fenced dog park nearby where she can burn off her energy.

Dolly loves other dogs, but at home she claims everything for herself and plays rough, so we recommend to she is an only dog at home. Nevertheless she is really social and loves other dogs and wants to be daily in contact with other dogs. Dolly is good with cats.🐾

Dolly is in foster care in Prague and can be visited there.

If you can imagine being the right match for Dolly, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰

The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A