ČESKY:

Přijat do azylu: 12.08.2024
Původ: převzat od majitele
Váha: 2.4 kg

❤ Elmer hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Elmer, pes, drsnosrstý jezevčík, 3.5 měsíce starý. Je očkovaný, odčervený a čipovaný. Zatím není kastrovaný.

Elmer je typický jezevčí kluk. Je veselý, hravý a velmi sebevědomý. Byl zachráněn z nevhodných podmínek. Potřebuje pevnou ruku a zkušeného budoucího majitele, který zodpovědně zvládne jeho výchovu.

Elmer nemá ještě sestouplá varlata. Je nutné, aby to jeho nová rodina brala v potaz a zajistila kastraci jakmile na to Elmer bude dost starý, aby se předešlo zdravotním komplikacím.

Je to ještě štěně, musí se všechno postupně naučit, není ještě čistotný ani neumí chodit na vodítku.

Pro Elmera hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. PŘEDEVŠÍM HLEDÁME PÁNÍČKY, KTEŘÍ MAJÍ S TÍMTO PLEMENEM ZKUŠENOST A BUDOU HO UMĚT VYCHOVAT.

ENGLISH:

Entered shelter: 12.08.2024
Origin: owner surrender
Weight: 2.4 kg

4. 9. 2024

Elmer gets his second vaccine today and will soon be looking for his forever home 🏡 How cute is he? 😍