ČESKY:

Přijat do azylu: 27.9.2024
Původ: z Ománu
Váha: 15 kg

❤ Archer hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Archer, pejsek, kříženec, přibližně 10 měsíců starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, 15 kg.

Archer je velmi milý a chytrý psí kluk. Je něžný, hodný a milý, ale také plachý, když se setká s novými lidmi. Archer se zpočátku vždy drží zpátky, zejména u mužů, ale když se k lidem přiblíží jeho psí kamarádi, s radostí se přidá a vezme si pamlsek a nechá se pomazlit. Archer miluje ostatní psy, jeho sebevědomí roste a všechno se mu zdá jednodušší, když má kolem sebe smečku které důvěřuje, takže by určitě v novém domově potřeboval sebejistého a milého psího parťáka. Archer se dobře snáší s kočkami a je v pohodě s dětmi.

Celkově je Archer velmi submisivní, nechá se například v pohodě zvednout a přenést když je potřeba. Archer toho zatím moc z okolního světa neviděl, takže je pro něj všechno nové. Musí se teprve naučit chodit na vodítku a musí se naučit čistotnosti. Hledáme trpělivé a zkušené budoucí majitele, kteří mají doma dalšího psa.

Rozhodně nabízíme dočasnou péči na zkoušku před samotnou adopcí!

Pokud si myslíte, že je pro vás Archer ten pravý, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 27.9.2024
Origin: from Oman
Weight: 15 kg

ARCHER is looking for his forever home!!

He would also profit from a foster. 🏠

Meet Archer, male, 10 months old, mixed breed 15 kg. He is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Archer is a very lovely and smart little boy.❤️ He is gentle, soft and sweet, but also shy when it comes to meeting new people. Archer will always hold back at first, especially with men, but when his dog friends are approaching people, he will happily join taking treats and getting some pets. Archer loves other dogs, his confidence grows and everything seems easier for him when there are dogs around, so for him moving into a home with another dog is something that Archer really needs.🐾 Archer is good with cats and nice to kids.
Overall Archer is very submissive and can be for example easily picked up and carried around.🥰 Archer hasn’t seen much yet of the outside world, so everything is new to him. Archer still needs to learn how to walk on a leash and he is not yet house trained. We are looking for patient and experienced future owners who have another dog at home.❤️
We definitely offer foster care before adopting!
If you can imagine being the right match for Archer, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A