ČESKY:

Přijat do azylu: 8.6.2023
Původ: nalezen v Kataru
Váha: 24.8 kg

Paddy hledá domov

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Paddy, pejsek, kříženec (nejspíš saluki), přibližně 4 a půl roku starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, 19 kg.

Paddy je opravdu úžasný pes a jeho příběh je výjimečný. Původně byl zachráněn v Kataru, kde byl nalezen na ulici s obojkem zarostlým hluboko do krku a zlomenou přední nohou, která je nyní zahojená s mírnou deformitou. Dodnes se léčí z toho, co mu lidé způsobili. V Kataru měl nulovou šanci na adopci. Jedna odvážná paní s velkým srdcem a láskou ke zvířatům se rozhodla pro Paddyho zajistit letenku a poslat ho do našeho azylu a nyní tedy začíná nová kapitola jeho života!

Paddy se krásně chová k ostatním psům. Je to jeden z nejtolerantnějších a nejspolečenštějších psů, jaké jsme kdy potkali. Paddy prostě miluje všechny ostatní psy a důvěřuje jim, proto pro něj hledáme jedině takový domov, kde už na něj čeká další psí parťák. Jeho snem je být adoptovaný společně s Dukem, který je jeho nejlepším kamarádem. S kočkami vychází v pohodě. Paddymu by vyhovoval i život na okraji města, ale ideální by pro něj byl život na venkově v domě se zahradou.

Paddy v našem azylu prospívá a zlepšuje se s každým dnem. Stále více důvěřuje lidem a skvěle se snáší s dětmi, které ho u nás pravidelně navštěvují. Zdá se, že Paddy důvěřuje více dětem než dospělým. Hezky chodí na vodítku a rád chodí na procházky s návštěvníky. V Kataru v dočasné péči byl také čistotný. Paddy je velmi dobře motivovatelný jídlem a moc chytrý, takže bude v nové rodině možné pokračovat v jeho dalším výcviku.
Paddy hledá trpělivého a zkušeného majitele, který má zároveň už doma sebevědomého psa, který by Paddymu dodal jistotu a klid. Hledáme někoho, kdo dá Paddymu dostatek času, aby si k němu mohl najíst cestu svým tempem. Rozhodně nabízíme nejdříve dočasnou péči na zkoušku, než proběhne samotná adopce!

Pro Paddyho hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 8.6.2023
Origin: found in Qatar
Weight: 24.8 kg

PADDY is looking for his forever home!!

Meet Paddy, male, 5 years old, Saluki mixed breed, medium size 19 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Paddy is truly an amazing dog and a very special rescue. 🥰 Originally he was rescued in Qatar, where he was found on the street with a collar collar grown deeply into his neck and a broken front leg, which is now healed with a mild deformity. To this day he is healing from what humans have done to him. In Qatar he had zero chance to get adopted. A brave lady with a big heart for animals decided to book Paddy on a flight to send him to our sanctuary and now he’s starting a new chapter in his life!
Paddy is amazing with other dogs. He is one of the most tolerant and social dogs we have ever met. Paddy simply loves and trusts every dog, it is an absolute must for him to go to a home where he can live with another dog. His dream would be to get adopted together with Duke, who is his brother from another mother. Paddy is ok with cats. 🐾 Paddy would be ok on the outskirts of a city, but a life on the country side with a garden would be ideal for him.
Paddy is thriving in our sanctuary. 🥰 Every day he trusts people more and he is great with the kids who are visiting him in our sanctuary. Paddy seems to trust kids more than adults. Paddy walks well on the leash and he now enjoys going for walks with visitors. Back in Qatar in foster care he was house trained. Paddy is food motivated and smart, so this is definitely the key to train him.
Paddy needs a patient and experienced owner with a social dog he can relate to. We are looking for someone who will give Paddy enough time until he starts trusting. We definitely offer foster care first before adopting him!
If you can imagine being the right match for Paddy, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A