ČESKY:

Přijata do azylu: 10.3.2024
Původ: z Kataru
Váha: 20 kg

❤ Paisley hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Paisley, fenka, kříženka saluki, 1 rok stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost. Je aktivní.

Paisley je chytrá a jemná psí holčička. Navzdory své velikosti je téměř tak jemná jako víla. Přijela k nám až z Kataru. Paisley je krásná kříženka saluki, která se svými dlouhými nožkami potřebuje hodně prostoru k běhání. Venku je aktivní, ale uvnitř umí odpočívat. Paisley se skvěle snáší s dospělými i dětmi. Vyžaduje kontakt s lidmi a na své oblíbence se velmi upíná. Byl by z ní skvělý rodinný pes. Paisley je také velmi fixovaná na svého nejlepšího kamaráda Tommyho, takže v případě, že by někdo uvažoval o společné adopci Paisley a Tommyho, dali bychom těmto zájemcům přednost. Paisley se v pohodě snáší se všemi psy. Je absolutně nekonfliktní a spíše pozoruje.

Paisley je čistotná a umí chodit na vodítku. Jelikož je Paisley kříženka saluki, nesmí být v kotci, musí mít trvalý přístup do domu, protože špatně snáší nízké teploty.

Pokud si myslíte, že je pro vás Paisley ta pravá, neváhejte nás kontaktovat!

ENGLISH:

Entered shelter: 10.3.2024
Origin: from Qatar
Weight: 20 kg

PAISLEY is looking for her forever home!!

Meet Paisley, female, 1 year old, Saluki (mix) from Qatar, medium to large size, active. She is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Paisley is a smart and gentle girl. Despite her size, she is almost as delicate as a fairy.🥰 She came all way from Qatar to us. Paisley is a beautiful Saluki girl, who with her long legs needs a lot of space to run. Outside she is active, but inside she knows how to relax. Paisley is great with people and children. She asks for human contact and gets very attached to her favourite people. She would make a wonderful family dog. Paisley is also very attached to her rescue friend Tommy, so in case someone considers to adopt Paisley and Tommy together we would give these applicants first choice. Paisley is good with all dogs. She is absolutely non conflict and rather observes.🐾
Paisley is house and leash trained. As Paisley is a Saluki she cannot be an outside garden dog, she needs to have access to the house, because Salukis don’t cope well with low temperatures.
If you can imagine being the right match for Paisley, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A