ČESKY:

Přijat do azylu: 10.3.2024
Původ: z Kataru
Váha: 21 kg

❤ Tommy hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Tommy, pejsek, kříženec saluki, 1 rok starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost. Je velmi aktivní.

Tommy je úžasný, chytrý a milý psí kluk. Přijel k nám až z Kataru. Tommy je krásný kříženec saluki, který se svýma dlouhýma nohama potřebuje hodně prostoru na běhání. Venku je aktivní, ale uvnitř umí odpočívat. Tommy miluje dospělé a naprosto fantasticky vychází s dětmi. Velmi se upíná na své oblíbené lidi a rád by s nimi byl co nejvíce. S ostatními psy vychází velmi dobře.

Tommy je čistotný a umí chodit na vodítku. Upozorňujeme, že Tommy je ještě puberťák a zkouší hranice, takže potřebuje základní výchovu. Jelikož je Tommy kříženec saluki, nemůže být venkovním psem na zahradě, potřebuje mít trvalý přístup do domu, protože saluki špatně snáší nízké teploty.

Ke kočkám ho raději nedoporučujeme.

Celkově je Tommy úžasný pes, který by byl super parťákem do rodiny i na výlety nebo běhání. Pokud je pro vás tím pravým, neváhejte nás kontaktovat!

Tommy k nám přišel až se svou nejlepší kamarádkou Paisley, takže v případě, že by je někdo chtěl adoptovat společně, dáme mu přednost při výběru nové rodiny.

ENGLISH:

Entered shelter: 10.3.2024
Origin: from Qatar
Weight: 21 kg

TOMMY is looking for his forever home!!

Meet Tommy, male, 1 year old, Saluki mix from Qatar, medium size, very active. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Tommy is a wonderful, smart and gentle boy.🥰 He came all the way from Qatar to us. Tommy is a beautiful Saluki mix, who with his long legs needs a lot of space to run. Outside he is active, but inside he knows how to relax. Tommy is great with people and children. He gets very attached to his favourite humans and would like to be with them as much as possible. Tommy is good with all dogs, though he tends to hump a few males here.🐾🫣
Tommy is house and leash trained. Please note that Tommy is still a teenager and tries his borders, so he needs some basic education. 🙏 As Tommy is a Saluki mix he cannot be an outside garden dog, he needs to have access to the house, because Salukis don’t cope well with low temperatures.
Overall Tommy is an amazing dog, who would be a super family and hiking or running partner. If you can imagine being the right match for Tommy, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
Tommy came all the way with his best friend Paisley to us, so in case someone considers to adopt them together we would give these applicants first choice.
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A